donderdag 28 oktober 2021

Voorkom misleiding, wie durft het tegengeluid aan te horen?

Deze uitspraak staat als een paal boven water. Dit zien we nu zeker terug in deze corona-crisis die sinds febr 2020 ons in de greep houdt, of moet ik zeggen, de regering, OMT (RIVM), eenzijdig niet transparant, nieuws en deskundigen die ons in de greep houden?

Een misleiding :

Het vaccin is veilig, zei Hugo de Jonge. Dit is een misleiding, een incorrecte informatie. Farmacie mogen nooit zo een uitspraak maken, waarom niet, omdat in principe geen 1 farmaceutische medicijn veilig is, met of zonder volledige getest. Waarom, omdat ze altijd bijwerkingen vertonen, dus niet onschuldig zijn.

Het vaccin ligt al jaren op de plank. Dat klopt fase 1 en 2 van de 6 heeft het doorlopen, fase 3 de proef op mensen is pas afgerond in 2024, dan volgt nog 4,5 en 6.

En zo worden er ons meer misleidende incorrecte of halve informatie verkondigd. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt!

FASE DIE VACCINS DOORGAAN VOOR ZE IN GEBRUIK GENOMEN WORDEN.

Fase I van de klinische studies

Deze fase I van de klinische studies betrekt een beperkt aantal gezonde vrijwilligers (tussen 20 en 50). De onderzoekers testen het vaccin voor het eerst op mensen om de onschadelijkheid ervan te evalueren, een veilig doseringsbereik te bepalen en mogelijke vaccingerelateerde bijwerkingen te identificeren. Dit gebeurt vaak door het effect van het vaccin te vergelijken met dat van een inactieve stof, placebo genaamd (bijvoorbeeld een zoutoplossing).

 

Fase I-studies kunnen ook initiële gegevens verschaffen over de dosering en de tijd tussen de vaccinaties om een optimale immuunrespons te verkrijgen. Deze eerste fase van klinische testen kan tot 18 maanden duren.

 

Fase II van de klinische studies

Indien het kandidaat-vaccin optimale resultaten geeft in fase I, wordt overgegaan naar fase II van de klinische studies waarbij het wordt toegediend aan een grotere groep (tussen 100 en 300 personen) om de onschadelijkheid en immunogeniciteit nog verder te evalueren.

In deze fase wordt dieper ingegaan op de juiste dosering en toedieningsschema. Deze fase kan 2 jaar of langer duren.

 

Fase III van de klinische studies

De meest veelbelovende kandidaat-vaccins gaan over naar fase III, een fase waarbij 3.000 tot 50.000 personen betrokken zijn. Het doel van deze fase is om een grootschalige doeltreffendheid- en veiligheidsstudie uit te voeren binnen de populatie waarvoor het vaccin bestemd is. De gelijktijdige toediening  van andere vaccins wordt ook in deze fase getest.                                                                                    

Deze fase III van de klinische studies kan tot 5 jaar duren.

 

Fase IV of geneesmiddelenbewaking

Wanneer een vaccin op de markt is gebracht, laat een nauwgezette geneesmiddelenbewaking van de vaccins toe om alle mogelijke bijwerkingen van de vaccinatie of andere problemen in verband met het vaccin of de vaccinatie op te sporen, te evalueren, te begrijpen, te voorkomen en te melden.

Vaak wordt een langdurige follow-up uitgevoerd om aan te tonen dat de bescherming van het vaccin duurzaam is. Bron Pifizer BE

Bron, klik hier

Hoe komt u erachter dat u niet misleid wordt? Simpel door zelf onderzoek, een onafhankelijk geluid vinden, tegen de wind in durven gaan. Waar vind u deze? Op dit moment niet via onze TV, Radio of krant.  In deze blog heb ik de interviews van prominenten onafhankelijke personen die op een zijspoor zijn gezet verzameld.

Doe er uw voordeel mee en overtuigd uw zelf of u zich hebt laten misleiden! Durf tegen de wind in te gaan op zoek naar het andere geluid! Want onbekend maakt onbemind, maak het bemind! Kijk naar het andere geluid 👇

Medisch centrum Bekkerweg legt o.a. uit wat het verschil is tussen diverse vaccins.

Arts in open brief aan Diederik Gommers: “Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?”

“Massa mRNA Vaccinatie is onnodig en roekeloos”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

Niet Pharma maar Overheid gaat te ver!” zegt senior medical affairs & pharma ethics consultant Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman… 

Over vaccinatie schade

Is de QR-code nu wel of niet discriminatoir?

Ik had snel door dat er van alles mank liep.                                                                                                                       Aflevering 1 van Tegenwind.tv. Drs. Sam Brokken.


“We moeten de dood zijn plaats teruggeven”,

Aflevering 3: Theo Schetters 

Prof. Dr. immunoloog en vaccinoloog, van wie het contract niet werd verlengd omdat hij tegen de wind in ging.

“We moeten ermee stoppen” 

“Dit is een fatale combinatie”

“Deze angst brengt ons dicht bij China”

Meer Tegenwind TV, Over mensen in het oog van de storm kijk hier 

Kan een werkgever jouw verplichten tot vaccineren?                                                          Wat te doen als je werkgever vaccinatie verplicht stelt? Dowload de brief.

Maurice de Hond fileert RIVM & OMT met keiharde feiten!


Meer corona tegenwind kunt u zien bij Cafe Weltschmerz en BLCKBXTV .

Zij praten niet alleen over corona, maar over alles wat er in de maatschappij leeft en wat u niet hoort of leest in de reguliere media. De andere bijbel dus!

De Solidaire Kers.
































Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...