dinsdag 7 september 2021

Kan een werkgever jouw verplichten tot vaccineren?



Onlangs zette de rechter een streep onder, “op staande voet ontslag wegens weigeren vaccineren van een werknemer”, lees hier . Kijk de uitzending met tips 👆🏻. Je kunt hier de brieven dowloaden mocht jouw baas eisen dat jij je laat vaccineren. 

Als Pharma Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman ook een boekje open doet dat niet de pharma maar de overheid te ver gaat, niet transparant is en aangeeft dat het vaccin nog in fase 3 zit, is het dan geen tijd dat we ook wakker gaan worden. Kijk hier de heldere en eerlijke uitleg van Wendy. 

Niet Pharma maar Overheid gaat te ver!” zegt senior medical affairs & pharma ethics consultant Dr. Wendy Mittemeijer Ooteman…
De rode kers


Onze vuilkuil is “zij hebben er voor geleerd dus zij weten het”, zonder zelf kritisch te zijn slikken we het voor zoete koek. Zelf onderzoek, daar doen de meeste niet aan, nee, we nemen alles aan. Hebben ondertussen wel een mening klaar staan, vaak zonder zelfkennis en zelf onderzoeken te hebben gedaan. (we hebben de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt), dan ontstaan er ondertussen wel misplaatste opmerkingen en veel tegen strijdige geluiden. 

Het is goed dat er voor en tegengeluiden zijn van personen en deskundige met of zonder belangenverstrengeling, een second opinion. Zodat men een keuzen kan maken tussen A en B, zeker wat je gezondheid betreft. Je koopt ook niet zomaar een auto bij de eerste beste dealer toch? Helaas wordt het tegengeluid met betrekking tot o.a. corona achterwegen gehouden door de reguliere media, overheden en instantie, want wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Het alternatief geluid kan alleen via achterdeurtjes gevolgd worden, denk aan blckbx.tv, tegenwind.tv en Café Weltschmerz, zij snijden onderwerpen aan die op de reguliere tv niet aangesneden worden. Ze hebben eigen kanalen en zijn afhankelijk van donatie. Op YouTube, LinkedIn en andere sociaal media worden ze al snel gecensureerd. 
De vrijheid is ook hier, zoek geraakt.  

We hebben ondertussen niet in de gaten, zeker de mensen die met de kudde meelopen niet, dat onze vrijheden beperkt worden, langzaam aan banden wordt gelegd, ongewenste tweedeling ontstaat. De macht van de wereldorde wordt sterker, Karen Hamaker- Zondag legt dit goed uit in haar interview zie het hier. Dit merken we nu goed in het tijdperk covid. Inmiddels krijgen we ook langzaam maar zeker door dat er toch iets niet helemaal in de haak is. Dat, die je naar je mond praten, het wellicht niet goed met jouw voor hebben en die kei harde taal spreekt wel. En die personen die kei harde taal spreken staan ook vaak op ten goede van jouw en niet ten goede van de grootere machten, laten we zeggen de Robin Hoods onder ons. Vaak merken we dit dan pas als het je eigen hachje treft. Maar wie zelf nadenkt krijgt hier al snel lucht van, maar wordt dan voor omstreden, complotdenker of als wappie neergezet.

Maar wat als het jouw alsnog treft, het vaccin bijv. verkeerd uitpakt, je baas je verplicht tot vaccineren enz, waar moet je zijn, waar kan jij je toe richten of een beroep op doen? 
Ten eerste laat je niet in een hoek drijven zodat je alsnog iets besluit waar je nog niet aan toe was of niet achter stond. 

Ten tweede meldt al je klachten zelf na de vaccinatie, ook na enkele jaren nog. Niet alle Artsen  blijken het te melden. Deze klachten kan echt van alles zijn, ook die nog niet bekend zijn, denk aan miskramen, menstruatieklachten, onvruchtbaarheid, hartklachten, gebits problemen, slaapproblemen, aanhouden spierklachten (autoimuunziekte), allerlei orgaan klachten, onverklaarbare moeheid, hoofdpijnen, migraine  enz. 

Dit kan bij het bijwerking centrum Lareb en CBD  college ter beoordeling van geneesmiddelen.
Maar ook bij een onafhankelijk bureau stichting BPOC 2020

Dan zijn er advocaten opgestaan die je bijstaan bij vaccinatie schade en meer, kijk de introductie video, stichting corona onderzoek
                                        
Ten derde
Je kunt een beroep doen op de wet.
Wet WMO; Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen van 26 februari 1998 zie hier

Burgerlijk Wetboek Geneeskundige behandelingsovereenkomst (Afd. 5, Titel 7, Boek 7 B.W.), klik hier

Mag je verplicht worden in Nederland tot vaccineren? Nee (nog) niet.

In de Nederlandse grondwet, Artikel 11 staat: Onaantastbaarheid lichaam; “ Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.”  Je leest het hier 

Maar wat nog belangrijker is, bewaar de vrede, houdt rekening met de vrije wil van de mens. Vrees niet voor elkaar maar respecteer elkaars keuze. Ga om denken, denk niet van, als je naar Afrika gaat neem je toch ook al die prikken, ten eerste is dat iemands zijn vrije keuze, je hoeft niet naar zulke landen te gaan. Ten tweede hebben deze vaccins alle 6 fase doorlopen en zijn het de klassieke vaccins en zijn ze niet verplicht maar worden aangeraden om het te doen. Verdiep je in vaccins, hoe het immuunsysteem werkt en virussen voor je dergelijke uitspraken doe zonder zelfkennis. Zo voorkom je ook vooroordelen, misplaatste opmerkingen door onwetendheid  en neemt het ook angsten weg en kan het een keuze makkelijker maken en twijfels wegnemen. 

Kortom, neem ook ander informatie tot je dan alleen de reguliere. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar dan weet je wel van wanten en waar je over mee kunt praten. De waarheid ligt altijd in het midden. Durf ook je prioriteiten bij stellen. 

Een ieder is verantwoordelijk voor zichzelf, welke keuze je ook maakt het blijft jouw verantwoordelijkheid en vrije keuze. Wie zich wel of niet laat vaccineren is ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en vrije keuze, maar ook de consequenties die er dan mogelijk bij kunnen komen. Wees daar ook bewust van. 

Realiseer je ook dat 25% van de kinderen overlijd aan kanker. Dat is 1 op de 4. Het is niet besmettelijk, maar de kans dat een kind of jij overlijd aan deze ziekte is vele malen groter dan je overlijd aan corona of welke virus dan ook. Sta hier ook even bij stil.

De solidaire 🍒







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...