maandag 20 december 2021

Document mRNA vaccins levert boeiende lectuur op.

Het blijkt dat de Pfizer papers een record aan doden en schades toont. op 17 nov 2021 is het eerste document ( 5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021) hier over verschenen. Een Amerikaanse organisatie van journalisten en academici die ijveren voor meer transparantie in de medische sector, Public Health and Medical Proffessionals for Transparancy (PHMPT), heeft op 16 september 2021 een Freedom of Information verzoek (Wob-verzoek) ingediend bij de toezichthouders Food and Drigs administration (FDA), om inzage in alle wetenschappelijke gegevens rondom de Covid-19 vaccins. De FDA wil  per maand echter maar 500 pagina's overhandigen, want het zou teveel werk zijn  (teksten weglakken enzo) om alles in 1 keer naar buiten te brengen. dat zou betekenen dat over 55 jaar iedereen alle stukken heeft. Zo laat een artikel lezen van 'de Andere krant' op 18 dec 2021. 


Lees ook het artikel 'Ook artsen op het verkeerde been gezet'  stukje uit het artikel; BEWERING 1. Covid-19 is gemiddeld niet heel dodelijk. De meeste geïnfecteerde mensen hebben helemaal geen symptomen4. Zelfs 85-plussers overleven een infectie in meer dan 90% van de gevallen5. Mensen jonger dan 70 hebben 99,95% overlevingskans. De sterftegraad (Infection Fatality Rate) ligt immers op 0,23% algemeen en op 0,05% voor mensen jonger dan 706.

Hoe ziekmakend is het omicron virus? Omicron blijkt zich te huishouden in de bovenste luchtwegen, niet in de onderste (longen). Dit neemt niet weg dat men niet in een ziekenhuis kan belanden, bijv. personen met een lage weerstand. Als het virus of de bacterie in de bronchiën is binnengedrongen dan raakt de wand van de bronchiën geïrriteerd. Bij een verwaarlozing kunnen longen gaan ontsteken. Iedere gemuteerde variant neemt meestal in kracht af i.p.v. van toe, is dus minder ziekmakend. Wel kan het besmettelijker zijn. Dat kunt u hier horen en zien, uitgelegd door Pierre Capel emertitus hoogleraar besmettingsleer, in het bijzonder de experimentele immunologie. Het kost maar 10 min van uw tijd, neem er een kopje koffie of thee bij.

Wat haalt hij o.a. aan;

Hoe stiekem of slim is het omicron virus? 

Treft het je longen?

Wist je dat tegen snel muterende Rna luchtweg virus geen vaccins kan maken? 

OMT dit weet en in 2008 een publicatie hierover geschreven heeft? 

Hoe beschermd ben je zelf als je het corona virus hebt doorgemaakt? 

Is het middel Ivermectine (50 jaar op de markt en nobel prijswinnaar) bewezen effectief tegen covid? 

Echter bij het NOS Journaal van 20 dec 2021, liet een arts microbioloog van het Erasmus MC er geen gras over groeien en kwam de aap al snel uit de mouw, die booster moet gezet worden, om te voorkomen dat mensen makkelijk besmet raken. Ondanks dat het nog niet duidelijk is hoe mild het virus is, we ook niet weten of de booster het virus remt. Pfizer medio maart verwacht het vaccin tegen het omikron virus klaar heeft, nummer prik 4 die gezet wordt? Waarom dan de booster waarvan we niet weten of het werkt…….. 1 patiënt was opgenomen met het virus, maar NOS vroeg niet door hoe het met deze patiënt was, of de persoon onderliggend lijden heeft, of aan obesitas leed. Het is dus speculeren. Ondanks dat Afrika anders laat zien, dat vroeg de verslagever van NOS ook, bleek het hier in Nederland en Engeland toch een ander verhaal te zijn, zo zei de arts van het Erasmus, hebben we het hier dan wel over het zelfde virus?

Nog geen 2 dagen later werd dit bijgesteld, bleek toch minder ziek makend te zijn. Zou dit komen omdat bijv. de ‘Andere Krant’ hier een artikel over geschreven had en men er nu meer omheen kon.


Zijn we onderhand niet 
"Een neurotische populatie die leeft in angst voor ziektekiemen?"
Daar heeft George Carlin, een Amerikaanse stand up comedian een antwoord op die hij gaf in 1999 een show, klik hier voor zijn geweldige animatie film.

Waak over uw zelf en uw gezondheid! Laat niet de overheid over u en uw gezin waken!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...