zondag 16 januari 2022

Shame on you! Is corona een vals alarm?

 

Dr Bhakdi viroloog. 

15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. Een toelichting op de ontdekkingen van Dr. Anne Burkhardt (Een van de meest ervaren pathologen in Duitsland) die 17 obducties uitvoerde op mensen die na vaccinatie waren overleden. (Zonder een duidelijke oorzaak) Op aandringen van nabestaanden voerde hij zorgvuldige lijkschouwingen uit en bestudeerde de ontwikkeling in de organen.

Dr Anna Burkhardt een van de meest ervaren patholoog in Europa, vond overduidelijk bewijs voor auto immuun zelf aanval door de killer lymfocieten (NK) in het weefsel, bij mensen die waren overleden na vaccinatie, ook die na maanden kwamen te overlijden. Het is bekend dat auto-immuun aanvalreactie, die tot zelfdestructie leiden, aangewakkerd door de vaccins. Dit is te lezen in het rapport van doctors4covid
Ook voorspellen andere deskundigen dat slapende virussen en bacteriën in het lichaam zoals TBC zullen opleven door de vaccins. Omdat door het vaccin onze lymfekliercellen dood, deze lymfeklier cellen zijn verantwoordelijk voor onze immuniteit (immuuncontrole). Ook voorspellen ze een explosie van kanker. Het heeft het zelfde principe imuuncontrole van de lymfeklieren.


Op 29 maart 2020 gaf hij een interview aan VSU homeopathie. Over de een open brief aan de Duitse kanselier Angela Merkel op YouTube, waarin hij vijf open vragen formuleerde over het Covid-19 debat. 

Op 27 juni 2020 legde hij al in interview uit hoe het corona virus zich gedraagt ten opzichte van het griep virus, wat zijn de verschillen? Hij legt uit over de killer cellen (killer lyphoctytes), deze worden getraind bij ziek zijn. Een van de redenen waarom nooit ziek zijn, zeker in de peuter-kleuter-tiener periode niet goed is, nooit ziek zijn is niet oké. Maar waarom? Professor Sucharit Bhakdi legt in deze video zeer goed uit hoe het verloop van het corona virus gaat en waarom vaccineren geen oplossing bied. Hij legt uit, hoe hoe het virus zich vermenigvuldigd in het lichaam, hoe wij het virus vermeerderen en waarom.Waarom een kind die naar de dagopvang gaat vaak ziek is vooral in de wintermaanden. Wat gebeurd er in de zomermaanden? Hoe belangrijk het is voor een kind om ziek te worden en waarom? Hoe bouwt je lichaam een natuurlijk schild op, ook tegen corona? Hoe komt het dat je meerdere keren corona kan krijgen, ook de gemuteerde variant?




Ook schreef hij een boek samen met Dr Karina Reiss, Corona false alarm?

Kortom, een gewaarschuwd mens telt voor 2. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...