donderdag 17 september 2020

Willen we meer of minder Brussel?


Europa, de Europese Unie, Brussel: het is er, het wil van alles, het doet van alles, het vraagt van alles, het regelt van alles, het gebiedt en verbiedt van alles- maar waarom, waarom en hoe van alles in jouw leven uitwerkt, dat weet je meestal niet. We willen een Europese samenwerking, maar dan een samenwerking die mensen beschermt en niet bedreigt! Maar waar is de samenwerking in een crisis zoals die van Corona? Zou het juist NU geen eenheid moeten zijn?

Samenwerken in Europa verband is goed, zelfs noodzakelijk, op die terreinen waar iedereen baat bij heeft. Economie/handelsmarkt, grensoverschrijdende milieuproblemen, internationaal transport, grote criminaliteit. Maar Brussel moet niet bazen over onze zorg, ons onderwijs, onze cultuur en ons Burgerlijk Wetboek enz, handelsverdrag CETA, hier kunnen we grote vraagtekens bij zetten!!

Mede hierom is het juist belangrijk u stem te laten horen op 22 mei 2014.. Bekijk zelf de website van de politieke partijen. Laat u vooral niet beïnvloeden door sommige media in de krant of op TV, zij zetten de politieke partijen vaak verkeerd neer. En dat geeft een vertekend beeld.

Klik hier voor andere Europa. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...