dinsdag 4 september 2018

Rutte en zijn dividend

Mark Rutte wil buitenlandse aandeelhouders van Shell en Unilever niet 1,4 maar zelfs 2 miljard euro cadeau doen. Per jaar! Pikt u dat?

#Rutte bevoordeelt na een paar telefoontjes met zijn vrienden liever een handjevol rijken in plaats van dat geld te investeren in leraren, zorgverleners, agenten, buschauffeurs of winkelpersoneel. Zij moeten allemaal in actie komen om gewoon hun werk goed te kunnen doen met een fatsoenlijke waardering. Vrijwel niemand in Nederland steunt het afschaffen van de dividendbelasting, maar Rutte duwt gewoon door. Als dit elders in de wereld zou gebeuren dan zouden we dit soort praktijken zonder twijfel moreel corrupt noemen.

Het is tijd voor rechtvaardigheid! Daarom komen we op 15 september bij elkaar in Rotterdam. Aan de prachtige Wilhelminakade gaan wij laten zien dat het anders kan en rechtvaardiger moet. Met onder andere Javier Guzman, Ewald Engelen en ik hoop ook u te zien!

Kom ook en mis het niet!

Wat? Manifestatie Tijd voor Rechtvaardigheid
Waar? Wilhelminakade Rotterdam

Wanneer? 15 september: ontvangst vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...