zondag 30 september 2018

Dom of lui...... die Fruitteler?


Met veel verbijstering las ik de mail van juglen Zwaan over een fruitteler dat verboden gif spoot en 800.000 bijvolken uitmoorden hier in Nederland. Toen ik verder las werd ik alleen maar bozer en dacht “ze willen niet als dom gestempeld worden, maar ze denken wel in the box, dat is niet echt slim”

Dit stond er o.a. in het stuk (cijfers verwijzen naar onderzoeken) De fruitteler in kwestie gebruikte het middel chloorpyrifos, dat dodelijk is voor zoogdieren, vogels, vissen en bijen. Het middel is in Europa toegestaan, maar in Amerika sinds kort verboden (1). Boeren maken het zichzelf graag makkelijk door bestrijdingsmiddelen in te zetten tegen onkruid, schimmels en insecten. Velen schuwen zelfs het gebruik van illegale bestrijdingsmiddelen niet (234).



                                                                       Foto Creator:De Lobelle Danny.

De laatste zin baat mij zorgen, hoe helpen we onze cyclus levenskring om zeep door domweg, want dat vind ik niet verder na te denken, gewoon niet out of the box denken eigenlijk gewoon DOM. Niet weten hoe alles in elkaar zit, sterker nog niet weten hoe je zelf in elkaar zit en het dus ook jou lichaam binnendrinkt en die van je kinderen en diens kinderen. Niet wetend dat we o.a. bijen nodig hebben, juist om de fruitbomen te verstuiven. Dan te bedenken dat jij zijn fruit op je bord kan hebben liggen. Heb hier gewoonweg geen woorden voor. Zulke mensen mogen voor mij nooit meer aan het roer staan, maar moeten terug de schoolbank in. Alles wat eens geleerd was moet opnieuw geleerd worden!! Kennis moet je bijhouden, anders verlies je, je voorsprong.

Daarom is het zo belangrijk om onbespoten fruit en groente te eten en niet mekkeren over dat plekje of luisje wat er op of in zit. Dat is minder schadelijk dan die onzichtbare GIF wat op je voedsel zit! Als we dit nu met ons allen gaan doen, wordt dit vanzelf ook goedkoper! De economie zit zo in elkaar naar behoefte van de mens, niet om de mens zelf, 'Wij vragen, zij draaien!'. 

Lees hier het hele stuk wat dit met ons doet (bron)
Ahealtylife
Bron foto
aHealthylife.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Shame on you! Is corona een vals alarm?

  Dr Bhakdi viroloog.  15 januari 2022 Dr Bhakdi is deze keer ontsteld, ongerust, emotioneel en boos. In de rumble video licht hij dit toe. ...